image

„...mert tiétek ez az ígéret és gyermekeiteké...”

BEMUTATKOZOM

Az alábbiakban megismerheti óvodánk munkatársát.

Metzl Jánosné

Óvodapedagógus

Metzl Jánosné Rita vagyok, 52 éves, 3 fiúgyermek anyukája és egy kisfiú és 2 kislány nagymamája. Születésem óta Érden élek.

Sokféle munkát kipróbáltam, mire az óvodapedagógus szakmára rátaláltam, bár gyermekkori álmom volt, mégis először másfelé sodort az élet.

Az ELTE Óvodapedagógus szakon végeztem 2008-ban. 14 éve dolgozom egy érdi óvodában, mindvégig vegyes csoportban.

Nagyon szeretek az óvodás korosztállyal foglalkozni, játszani, megfigyelni fejlődésüket.

Bár az óvodában minden témát komplex módon dolgozunk fel mégis a mozgásos játékokat kedvelem a legjobban. Ezenkívül nagyon szeretek mesélni, dramatizálni.

Munkám során számos továbbképzésen vettem részt, igyekeztem olyanokat választani, melyek kapcsolódnak a testmozgáshoz (pl. Mozgáskotta, Vitamintorna). Részt vettem egy élmény pedagógián alapuló workshopon is, ahol szintén mozgásos, különféle képességeket fejlesztő játékokat tanulhattunk meg, próbálhattunk ki mi magunk is.

Szeretek sportolni, de legfőképpen táncolni. Párommal együtt egy érdi tánc sport egyesület szenior csapatának tagjai vagyunk.

Ezen kívül még hobbim az olvasás.

Szeretek innovatív lenni, megújulni, tanulni. Nyitott vagyok az újdonságokra és ebben nagy segítségemre van az internet, szakmai oldalak, ötletelők.

© 2021 eg-igero.reformatus.hu Minden jog fenntartva Készítette:KvittMédia