image

„...mert tiétek ez az ígéret és gyermekeiteké...”

BEMUTATKOZOM

Az alábbiakban megismerheti óvodánk munkatársát.

Kruchio Patrícia

Óvodapedagógus

Vallásos légkörben nevelkedtem, 1 éves koromban megkereszteltek a Tárnoki Református imaházban. Iskolás koromig a szüleim adták át a hitről való ismereteiket ezt követően rendszeresen jártam hittanra. Számomra nagyon fontosak a vallásos értékek, és ezeket szem előtt tartva élem a mindennapjaimat.

Kiskorom óta gyerekekkel szeretnék foglalkozni, így középiskolai tanulmányaim után elvégeztem a pedagógiai asszisztensi képzést, ami lehetőséget adott, hogy óvodában helyezkedjek el, ott betekintést nyerhettem az óvodai életbe. 2018 szeptemberében levelezős tagozaton elkezdtem a Gál Ferenc Egyetemen az óvodapedagógusi szakot. A munkám során sok tapasztalatot gyűjthettem gyerekekkel való foglalkozásban. 2021 nyarán szereztem diplomát, így szeptembertől már óvónőként dolgozhattok.

Szakdolgozatomat az egészséges életmódra nevelésből írtam, ezáltal még több ismeretet szereztem ezen a területen, amit az óvodai életben is hasznosíthatok. Nagyon fontosnak tartom a mozgást, és erre kifejezetten nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a mindennapokban.

Szabadidőmben szeretek, a szeretteimmel együtt lenni, kirándulni, sportolni. Rendszeresen járok táncolni.

© 2021 eg-igero.reformatus.hu Minden jog fenntartva Készítette:KvittMédia