image

„...mert tiétek ez az ígéret és gyermekeiteké...”

BEMUTATKOZOM

Az alábbiakban megismerheti óvodánk munkatársát.

Ködöböcz Anita

Óvodapedagógus

Ködöböcz Anita vagyok. Két leánygyermek édesanyja.  Szeretetteljes, óvó-védő családban nőttem fel, ahol jelen volt az Istenben való hit, mely nagyban meghatározza a szemléletmódomat. 2004-ben költöztem Érdre, azóta itt élek.

Óvodapedagógus diplomámat a Nyíregyházi Főiskolán szereztem.  Szakmai tapasztalatomat 13 éve gyarapítom. Munkám megújítása és fejlesztése érdekében több továbbképzésen vettem részt, mely korszerű ismeretek megszerzésére, módszertani megújulásra adott lehetőséget számomra.   A továbbképzések nagy része mozgásfejlesztéssel, népi játék alapú készség és képesség fejlesztéssel kapcsolatosak, mivel fontosnak tartom a gyermekek harmonikus mozgásának fejlesztését, valamint zenei ízlésük alakítását.  Számomra a magánéletemben is fontos a sport, igyekszem minden nap időt szánni rá. Célom, hogy a gyermekek biztonságos légkörben, vidáman, játszva tanuljanak és fejlődjenek elfogadva egymást.
“A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben, néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.” (ismeretlen szerző)

Szabadidőmben gyakran kirándulok a családommal. Szívesen töltöm időmet dekorálással, barkácsolással, melyben kiélhetem kreativitásomat.

© 2021 eg-igero.reformatus.hu Minden jog fenntartva Készítette:KvittMédia