image

„...mert tiétek ez az ígéret és gyermekeiteké...”

BEMUTATKOZOM

Az alábbiakban megismerheti óvodánk munkatársát.

Király Olívia

Óvodapedagógus

Király Olívia vagyok, óvodapedagógus. Egy éve dolgozok ebben a szakmában, de azt gondolom ez idő alatt is rengeteg tapasztalatot szereztem. Már gyermek korom óta tudtam, hogy egyszer óvodás gyermekekkel szeretnék foglalkozni, így nagy örömmel fogadtam, amikor sikerült is elhelyezkednem ezen a pályán.

Az életemben gyerekkorom óta nagyon fontos szerepet tölt be a mozgás, és a sport iránti szeretetem, így az óvodai hétköznapok során erre igyekszem nagy hangsúlyt fektetni. Nagy örömmel tölt el, hogy a gyerekek egytől egyig élvezik ezeket az alkalmakat, és azt remélem később ezek a pillanatok lesznek azok, melyek pozitív emlékként marad meg nekik, és kezdenek el ők is az egészséges életmód, és a sport felé nyitni. (Pályám során a későbbiekben én magam is szeretnék mozgásfejlesztéssel foglalkozni, hiszen látom a gyerekeken, milyen számottevő változásokat lehet elérni, ennek az újfajta fejlesztési módszer segítségével.)

Mindezek mellett, a mindennapi meseolvasás az, amit elengedhetetlen fontosságúnak tartott. Szakdolgozatom témájának a népmesék és humor kapcsolatának elemzését választottam.  Azt gondolom ezekben az időben a gyerekek számára a mese az amelyik a legnagyobb megnyugvást jelenti, a mindennapi imádság és Istenben való hit mellett.

© 2021 eg-igero.reformatus.hu Minden jog fenntartva Készítette:KvittMédia